Почетна / (не)Секојдневно / Дали сакате да живеете во купола – подгответе 115.000 долари!?

Дали сакате да живеете во купола – подгответе 115.000 долари!?

Ние не можеме да гарантираме дека вонземјаните нема да ве посетат, бидејќи живеете во оваа куќа со еко куполен облик. Меѓутоа, ние сме убедени дека е создадена со туѓ дизајн. Се наоѓа во Јуџин, Орегон.

Оваа куполна структура може да биде твоја за 115.000 долари. Изградена е на терен опкружена со густа зелена шума. Совршено место за да се извлечете од брзото темпо на животот во градовите. Оваа монолитна куќа се наоѓа во близина на речиси 4 хектари шума. Располага со 855 квадратни метри. Заедно со шармантна форма има и 2  бањи и отворен тоалет.

Според компанијата што ја нуди куќата, септичката јама и водоснабдувањето се на ниво.

Кружните прозорци обезбедуваат многу светлина и во позадината е зеленилото. Освен тоа, жителот на оваа вонземска куќа може да ужива со поглед на природата.