Денеска средба Заев – Ахмети, кој што добива од ресорите?

Овие неколку дена се пакува новата влада за  делење на ресорите меѓу коалиционите партнери. Она што го најавуваат од СДСМ дека ќе бараат луѓе кои вложуваат и кои сакаат да ги потврдат своите експертски знаења, а ни такви кои ќе сакаат да владеат и  пардираат државни функции. Убедени се дека има  професионалци кои се авторитативни  во … Continue reading Денеска средба Заев – Ахмети, кој што добива од ресорите?