Почетна / Сцена / Џејми Фокс ќе води нова телевизиска игра против „Шазам“

Џејми Фокс ќе води нова телевизиска игра против „Шазам“

Хит пејачот и актер Џејми Фокс ќе води нова интерактивна телевизиска игра во која учесниците ќе се соочат со мобилната апликација за идентификација на непозната музика “Шазам”. Фокс е и извршен продуцент на шоуто, чија премиера ќе биде ова лето во САД.

“Победи” го Шазам “ќе претставува борба помеѓу тимови, кои ќе се обидат да препознаат хит песни.

Тимот, со најголем резултат ќе се натпреварува против самиот” Шазам “за парична награда.