Почетна / TOP NEWS / Џоли со децата на одмор, а Пит сам и на „Денот на татковците“

Џоли со децата на одмор, а Пит сам и на „Денот на татковците“

Анџелина Џоли беше фатена од фотографи на аеродромот во Лос Анџелес во друштво на шесте деца.

Нејасно е каде патуваат, но од фотографиите се гледа дека сите се среќни, пишува OK Magazine.

Тоа покажува дека Бред Пит не бил со нив во „Денот на таткото“ на 18 јуни.

Пит пак се ангажирал со поправката на домот во кој семејството живеело пред разводот. Првично зградата требаше да се продава, но двајцата успеаја да се разберат и да го зачуваат.

Овој факт ги натера фановите  да мислат дека Бред и Анџелина може повторно да се смират.

Фото: OK Magazine