Почетна / TOP NEWS / Дневен хороскоп за 21 април

Дневен хороскоп за 21 април

Во петокот внимателни со финансиите треба да бидат Раковите и Јарците.
Рак
Ориентирајте го вниманието кон анализа на сопствените финансии или кон трошоците за примарна дејност. Не е пожелно денес да барате кредити, да откривате нови банкарски сметки и да давате пари на заем. Бидете претпазливи во секој поглед.

Јарец
Намалете ги трошоците. Приближувајте се кон решавањето на финансиските прашања избалансирано. Не очекувајте, но и не нудете премногу детални услови. Наредете ги приоритетите и комбинирајте ги со можностите.