Актуелно
Почетна / (не)Секојдневно / (ГАЛЕРИЈА 18+) Неверојатно сензуални фотки на руски убавици

(ГАЛЕРИЈА 18+) Неверојатно сензуални фотки на руски убавици

Талентираниот фотограф Георгиј Чернјадев од градот Елба во Хабаровска област на Русија, кој во моментов живее и работи во Москва, создава потресно убави слики на руски убавици. Георги специјализира портрети кои, по правило, содржат еротски елемент.