Почетна / TOP NEWS / Градите на Мараја Кери незадржливи во костимот (ФОТО)

Градите на Мараја Кери незадржливи во костимот (ФОТО)

Мараја Кери си  покажа галерија од слики и сподели на фановите  дека малите ајкули не се опасни.

Обожавателите  сепак не обратиле внимание на пораката толку колку на фактот дека костимот за нуркање не може да се закопча и   градите на Кери бликаат од него

 48-годишната убавица е позната по својата прсатост во поново време И се си изгледа добро, костимот и е речиси по мерка, забележува, ама до годинките ќе да е .