Почетна / Актуелно / Интервју со министерот за транспорт Горан Сугаревски

Интервју со министерот за транспорт Горан Сугаревски

Големи грешки кои можат да чинат дестици милиони евра се направени на автопатите што се градат со кинески пари  – рече во интервју за телевизија 24, министерот за транспорт Сугаревски.
Тој се осврна и на кратењата во министерствата со цел за намалување на непродуктивните трошења.