Актуелно
Почетна / (не)Секојдневно / ИВидео) Водителот ги стискаше градите на Нивес Целзиус

ИВидео) Водителот ги стискаше градите на Нивес Целзиус

Облечена во светликав и длабоко деколтиран фустан, Нивес првин сама „затруби“ на своите гради, а потоа тоа го направи и Марио Петрековиќ.

Додека за голем дел од публиката тоа беше забавно, имаше и такви кои го критикуваа тоа.

„Жалосно за една мајка“ и „За жал, вакви жени на јавната сцена кои заработуваат на вакви будалаштини, го фрлаат женскиот род на пониско ниво“ беа дел од критизерските коментари.