Почетна / Локално / Независен синдикат на полицијата: Нема вода за пиење во неколку полициски станици од граничната полиција

Независен синдикат на полицијата: Нема вода за пиење во неколку полициски станици од граничната полиција

Цела година не е решен  статусот на 400 млади полицајци, а нивните идни постари колеги од неколку станици во граничната полиција немаат вода за пиење – обвинува Независниот полициски синдикат.