Почетна / TOP NEWS / Ништо ново: Емили Ратајковски повторно се соблече

Ништо ново: Емили Ратајковски повторно се соблече

Има модели кои умеат да не остават без здив со својата убавина и форма, но има и модели кои оставаат впечаток дека умираат за да ја соблечат облеката пред камера.
Кога заговор за вторите, дефинитивно првото име кое изникнува е Емили Ратајковски.

Моделот повторно тоа го потвтрди најде повод да јаи тргне облеката, овој пат за колекцијата на долна облека за пролет-лето 2017 на DKNY.

Бринета се соблече во долна облека, која ги издвојува трендовите за оваа сезона – модели со цврсто платно за телото и многу, многу чипка.

“Никогаш не сум се грижела какп да Изразувам својата индивидуалност – DKNY секогаш беше тука со поддршка на силната, уверена жена и тоа е порака која е исклучително важно за мене”, вели самата Емили Ратајковски.
Најсексапилните кадри на убавицата можете да ги видите во нашата галерија.