Почетна / (не)Секојдневно / Оригинални торти со уметничка декорација

Оригинални торти со уметничка декорација

Калабаса е уметничка слаткарница базирана во Москва, која создава единствени артторти. Украсите се од зацврстена шеќерна или чоколадна маса, пресоздадени со четка за цртање. Овие колачи се вистинска експлозија од бои и уметност.