Почетна / Актуелно / Павле Трајанов: Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал и Манчестер

Павле Трајанов: Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал и Манчестер

 
Во хотелите во Скопје не можат да се сместат навивачите на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед, поради што предлагам да се отворат студентските домови во Скопје во кои можат да се сместат неколку илјади гости.
Сместувањето да биде бесплатно или со минимален надомест (10 евра од кревет), колку да се покријат реалните трошоци, апелира Павле Трајанов.