Почетна / Актуелно / Пратениците ги посетија родителите на децата со посебни потреби пред Собранието

Пратениците ги посетија родителите на децата со посебни потреби пред Собранието

Откако ноќта ја минаа под отворено небо  родителите  на децата  со посебни потреби беа посетени од пратениците на СДСМ кои дојдоа во паркот Жена борец и  се потпишаа  на петицијата за исполнување на нивните барања.

Народните избраници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ пак не се одважија да излезат надвор, туку ги примија родителите во нивните собраниски кабинети./24вести