Почетна / Актуелно / Пријателката на принцот Хари го остава актерството

Пријателката на принцот Хари го остава актерството

 

Принцот Хари и Меган Маркел се заедно веќе речиси една година, а Меган веќе е подготвена да направи кардинална промена во својот живот. Најверојатно бринета мисли да ја остави својата актерска кариера, пишува OK Magazine.


Причината според весникот не е толку врската со принцот, колку идејата дека актерката претпочита да троши повеќе време за добротворни цели.
Меган е убедена дека тоа е многу поважно од актерството.
Патем, Хари исто така, планира да го посвети својот живот на филантропството. Откако ја заврши својата воена кариера принцот ја објави својата одлука.
Дали токму тој влијаеше на одлуката на Маркел допрва ќе стане јасно