Почетна / Магазин / Интима / Работите кои мажите “се плашат“ да ги побараат во креветот

Работите кои мажите “се плашат“ да ги побараат во креветот

Без разлика колку е добар е сексуалниот живот, вашиот партнер најверојатно сака уште работи, но не смее да ги изговори на глас.

Меѓу нив се некои негови фантазии, фетиши, од кои најверојатно се срами или претпоставува дека ќе биде одбиен.

Сепак, луѓето велат: Ако не побараш, нема како да добиеш! Еве и што мажите често “задржуваат” во себе за време на секс според анкетата на Men’s Health:

“Доминирај ме! Ако го побарам, тоа ќе го изгубам своето значење “. – Дин, 27

“Групен секс би бил лудо искуство, но не сум наишол на партнерка, од која да можам да го побарам во чист текст и трезен. Ќе треба да испијам нешто добро пред да си побарам такво нешто “- Даниел, 24

“Посакувам жените да се поагресивни, креативни и со иницијативите да ме изненадуваат. Мислам дека е малку тешко да посакаш од партнерката да биде спонтана “, – Зејдон, 29

“Секогаш ми се сакало да врзам девојка, но се плашам да побарам, бидејќи може сè да тргне наопаку”. – Бил, 21

“Обожавам кога девојката ми зборува валкано, но ми е срам да го побарам од неа. Не би сакал таа да побара од мене одговор “. – Томи, 26

“Тројка. Не би сакал да ѝ ги повредам чувствата, затоа никогаш не барам “. – Грант, 25

“Сакам да ѝ го мушнам меѓу градите и да мрдам, но нема да го побарам тоа гласно”, – Били, 27

“Сакам да се милувме по секс, но нема  тоа да го побарам. За жал, многу жени сугерираат дека ние мажите не го сакаме и по самиот чин брзаат да се облечат и да си заминат “, – Сем, 29