Почетна / TOP NEWS / Шерон Стоун и нејзините 5 лекции за животот

Шерон Стоун и нејзините 5 лекции за животот

Шерон Стоун е една од најзначајните актерки во Холивуд. Пред да почне да се занимава со кино и продуцентство, таа е баран модел во Америка. Стоун е добитничка на голем број престижни награди, меѓу кои “Златен глобус”, “Еми” и други.
Едeн од најпознатите филмови со нејзино учество е “Повик за враќање”, “Основен инстинкт”, “Последниот акционен херој”, “Казино” и други. Денес споделуваме 5 животни лекции од Шерон Стоун .

“Жените можеби се во можност да симулираат оргазам, но мажите можат да ја симулираат целата врска.”
“Дури и најскапата козметика и најубавата коса не може да ја направи жената убава.”
“Подобро да си сам, отколку да се чувствуваш осамено со погрешен човек.”
“Луѓето не го променуваат своето однесување, освен ако тоа не е од значење за нив.”
“Не мислам дека има нешто лошо во естетската хирургија. Мислам дека е одлична. Но, не мислам дека е добро да се изопачуваш себе си. “