Почетна / Препорачани / Тело на неделата: Алесандра Амбросио

Тело на неделата: Алесандра Амбросио

Супермодел покажува завидна форма.

Летото е најдолго очекуваната сезона од неколку причини. Прво, ова е време кога уживаме во таканаречениот крајбрежен одмор.

Второ, не можеме да му одолеме на искушението да носиме и полесни облеки, кои ќе му помагаат на нашето тело да “дише” и трето, но не на последно место, ова е сезоната во кој сите супермодели ги покажуваат своите тела.
Оваа недела привлече еден од омилените ангели на Викторија Сикрет – Алесандра Амброзио.

Иако таа е една од врвните супермодели на брендот, бринетата не им отстапи на своите нови колеџи.

Совршено тело Александра демонстрираше за време на нејзиниот одмор во Малибу, каде што на плажата и правеше друштво нејзиниот син Ное.
Убавицата блесна во доделен костимн на капење во два дела, кој ја откри нејзината форма

Кадрите прават впечаток и за друга констатација – Алесандра беше забележана во друштво на непознат маж, за кој веројатно допрва ќе се зборува кој е.