Почетна / (не)Секојдневно / Топ менаџерка отиде во музеј на сексот и едвај излезе жива

Топ менаџерка отиде во музеј на сексот и едвај излезе жива

Жената сега  има потреба од операција на носот и имплантација нови заби, по паѓање од бранувааната  игра со напумпани гради.

Еден од врвните менаџери на Ралф Лорен ќе даде го на суд Музејот на сексот во Њујорк. 35-годишната Мелани Абрамс добила сериозни повреди додека  скокала на забавното катче во форма на огромни женски гради, пренесува life.ru. Според Мелани, сега на неа и се потребни нови забни импланти и хирургија на носот. Исто така, таа бара  музејот да  ги преземе трошоците за случајот и да и компензира морална штета. Жената отишла до необичниот  музеј на својот роденден.  Пријателите со кои Мелани  отишла, раскажуваат дека како што си  скокала   и се забавувала, одеднаш исчезнала.  Жртвата подоцна на гигантската секс играчка е пронајдено на подот во локва крв.