Почетна / Актуелно / Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар

 Во Влада ќе се потпишува договор за изградба на нов Клинички центар. Додека се чека нов владин состав техничката Влада продолжува да турка проекти.

Договорот  и официјално соопштија дека ќе го  потпишува министерот за здравство  во заминување – Никола Тодоров.

На само неколку дена пред смена на владата најмаку не етички  и неморално е освен,  ако не станува збор за некаква скриена добивка , па во ваков  момент на паќање на влада , истата да склучува проекти кои треба да ги спроведува некоја друга влада и  други тимови.