🎥 Епизода 9: Зоран Настески

од Vladimir Zorba

Во деветтата епизода на „Што го врти светот?“ разговараме со Зоран Настески, ко-основач и генерален директор на компанијата QX.

Неговиот start-up добил финансирање од Startup Wise Guys, еден од најпознатите инвестициски фондови во Европа, а нивен последен клиент е Coca-Cola HBC.

Слични содржини