📷 Животно избега од Зоолошката градина во Белград: Граѓаните го нашле на необично место

од Илинка Илиоска
255 прегледи

Синоќа во Белград се случи сцена како од филм кога белграѓани во подземна гаража пронајдоа паун кој побегнал од зоолошката градина.

Птицата која незабележливо ја напушти зоолошката градина убаво се прошета низ Белград, а граѓаните кои се најдоа во гаражата останаа во целосно зачудени.

-Вечерва во гаража во К- дистриктот. Потоа се јавија од Зоолошката градина да дојдат да го земат – објавено е на мрежата Х.

Слични содржини