📷Снег во Србија

од Vladimir Zorba

Температурата нагло падна вчера во попладневните часови во поголемиот дел од Србија, а во регионот падна дури и снег. Но, граѓаните известуваат дека снегулки утринава биле забележани и на Иришки венц.

Како што може да се види настраницата serbialive_novisad, снег провејува и на Фрушка Гора.

Патиштата се влажни, а снегулките се задржуваат на земја.

Слични содржини