Ноле се журкаше во ноќен клуб со тактовите на песната Бела чао (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski
Најдобриот тенисер на светот, Новак Ѓоковиќ си даде себеси одмор и излезе во ноќен живот. Ноле се забавуваше со друштвото во белградски ноќен клуб.
Новак стоеше со запален факел и бело марамче на балконот и играше на ритамот на познатата песна „Бела чао“.

Слични содржини