А1: Проблемот со воспоставувањето на повици е надминат, се уште се работи на процесот со СМС пораките

од Aleksandar Petrovski

Телекомуникациската компанија А1 соопшти дека корисниците можат да воспоставуваат телефонски повици, бидејќи по брзата интервенција на стручните екипи техничките проблеми се надминати.

– Во моментов се работи на надминување на проблемот со испраќање на СМС пораки, истакнаа од Компанијата.

Слични содржини