Актуелно
Почетна / Локално / Аеродормци добија ново зелено катче зад ТЦ Бисер

Аеродормци добија ново зелено катче зад ТЦ Бисер

Зад ТЦ Бисер е подигнат нов парк на површина од 4800 м².

-Со комплетно нов тревник и систем за полевање со прскалки. Во соработка со општината поставени се и нови клупи и детски реквизити, што ја прави оваа површина идеална за уживање, велат од ЈП „Паркови и зеленило“ .

loading...