Ако две личности се судени еден за друг, ќе го пронајдат заедничкиот пат

од Берта Китинска

Врските можат да бидат многу мистериозни појави.

Врските се чини дека се случуваат кога најмалку ги очекувате, дури и ако активно барате љубов.

Ненадеен поглед, случајна средба со странец или случајно запознавање преку пријател може да предизвика искра што создава низа настани што кулминираат кога две лица ќе започнат да откриваат меѓусебна љубов.

Дури и ако не верувате во судбина, понекогаш се случува случајност што сериозно го предизвикува вашиот скептицизам.

Другите луѓе веруваат дека тоа е судбина. Вие мора активно да преземете улога во обликувањето на животот за да ја обликувате судбината според вашата волја. Ништо нема да се случи освен ако не сте подготвени да ја искористите можноста и да ја насочите палубата во посакуваната насока.

Со напор, можете да започнете да ги зголемувате шансите да ги добиете работите што навистина ги сакате од животот, вклучително и романтиката за животот. Ако работите на подобрување на погледот кон љубовта, веројатно ќе ја запознаете личноста што најмногу ви одговара. Ова може да вклучува патувања, состаноци со многу луѓе, дружење и сл. Ако се изложите и никогаш не се плашите од отфрлање, тоа е најдобриот начин да тргнете по патот на љубовта .

Кога две лица ќе се најдат едни со други откако поминале години во потрага по совршена личност, топлината на љубовната врска може да биде неверојатно силна. Тие се обидоа со многу други партнери, од кои некои дури работеа добро на свој начин – некое време – но никој не изгледаше толку совршен како овој.

Другите врски се бледа сенка кога ќе се споредат со оваа совршена компатибилност и паровите  почнува да се губат едни во други.

Оваа подобрена врска е многу нежна; дури може да биде и застрашувачки ако еден или двајцата партнери никогаш порано не го доживеале тоа. Оваа вест може да предизвика повлекување на луѓето, иако тие сè уште ја сакаат многу таа личност.

Оваа нова врска предизвикана од судбина може да биде многу застрашувачка и иако луѓето велат дека се подготвени за тоа, не секој е подготвен за она што навистина го бара одредена врска.

Понекогаш е потребно тест за возење пред тие да бидат навистина подготвени да се посветат на врска. Затоа луѓето се оддалечуваат дури и од совршена врска.

Дури и ако сте се бореле да ја пронајдете идеалната личност, може да се чувствувате исплашени од длабочината на врската што ја чувствувате со другата личност; може да биде многу тешка работа.

Без разлика дали верувате во судбина или можеби мислите дека сте одговорни за создавање на своја судбина, ако ви е судено да бидете со вашата идеална личност, силите надвор од ваша контрола можат повторно да ве обединат и ќе бидете заедно.

На крајот на краиштата, вложивте значителна енергија во подготовките да бидете заедно. Дури и ако требаше да почекате малку, ако сте подготвени да се посветите, можете да се вратите на односот што сега е обновен. Судбината ќе ви даде уште една шанса. Секогаш има надеж, се додека сте подготвени да се борите за тоа.

Не се откажувајте од себе или од односот од вашите соништа. Постои совршена личност за вас. Ако ја пронајдовте и можеби се оддалечивте од неа, судбината ќе ви даде втора шанса да бидете со неа.

Не плашете се да бидете заедно; борба за повторно освојување на таа личност, а потоа посветете се на таа совршена врска.

Слични содржини