Алек и Хилари Болдвин го открија полот на нивното седмо дете (ВИДЕО)

од Stefanija Kuzmanovska

Познатиот актер Алек Болдвин и неговата сопруга Хилари неодамна објавија дека го чекаат своето седмо дете, а на Денот на мајката објавија и кој е полот на бебето.

„Отсекогаш ми било забавно и важно да го дознаам полот на моето бебе, но како што растам и учам, овојпат сакам да го правам тоа малку поинаку. Што ќе го направи нашето бебе личност полна со љубов? Што е важно? Што ќе направи да се чувствува видена, слободна и горда?“, наведе актерот во видеото во кое ги снима своите шест деца како ги кажуваат своите желби.

„Можеме само да го водиме, да го охрабриме нивниот дух, да слушаме, да ги споделуваме нашите искуства и да учиме од нив додека го гледаме нивното патување. Можеме да обезбедиме живот колку што можеме, но на нашето бебе е да го открие своето уникатно јас… чувствувам голема радост, гледајќи ги овие деца, кои се исполнети со љубов и наједноставна, најљубезна мудрост. Слушањето како ги споделуваат зборовите е еден од моите најголеми подароци во животот“, напиша сопругата на актерот, а на видеото открија дека чекаат девојче.

Слични содржини