Ангелов: Не се чувствувам како шарен револуционер, иако бев дел од неа

од Andreja Salpe

Директерот на ЦУК Стојанче Ангелов во гостување на емисијата “Само Вистина” на Канал 5 телевизија, по повод 5 годишнината на шарената револуција, вели дека бил дел од протестите, но дека не се чувствува како шарен револуционер. Тој заедно со одредена група на луѓе присуствувале на протестите од Шарената револуција, заедно со така наречените Шарени револуционери, а со борел против режимот на Никола Груевски.

Слични содржини