Актуелно
Почетна / TOP NEWS / „Анима Мунди“ ќе поднесе кривична до политичарите инволвирани во убивањето на 57 диви свињи

„Анима Мунди“ ќе поднесе кривична до политичарите инволвирани во убивањето на 57 диви свињи

Здружението за заштита на животните, „Анима Мунди“ соопшти дека ќе поднесе кривична пријава за инволвираните „довчерашни високи политичари“ во масакрот на 57 диви свињи во ловиштето „Јасен“.

Амбиент од штотуку масакрирани 57 интелигентни и свесни живи битија, мирис на крв е нешто што предизвикува на секој…

Posted by Anima Mundi – здружение за заштита на животни on петок, 6 Април 2018

 

loading...