АСМЛ: Единствено решение е вакцинацијата, сите други алтернативи се замена за тези

Агенцијата на специјализанти и млади лекари, денес на својот фејсбук профил се огласија и потенцираа дека вакцинацијата е единственото решение во битката со Ковид и дека сите останати алтернативи се само заведување и замена за тези.
АСМЛ ќе го потенцира вистинското решение за оваа пандемија – вакцинацијата, се друго е само заведување и замена на тези.
Во состојба кога Србија до јуни ќе заврши со комплетна вакцинација, кога Албанија започна веќе, приказната со Ивермектинот е само смислена приказна за да се занимава јавноста и лекарите.
План за вакцинација веднаш, со рокови и гаранции!!
loading...

Слични содржини