Автомобилска парада на здружението „За заедничка Македонија“

од desk2
Наместо протест викендов автомобилска парада на здружението „За заедничка Македонија“.
 Организаторите ги повторија своите барања за отфрлање на тиранска платформа, но и дека ќе останат на улиците се додека таа не биде јасно отфрлена. Порачаа и дека следната недела ќе биде клучна – за да спречат избор на собраниски спикер.

Слични содржини