Почетна / Видео / Бијонсе приреди спектакл на „Коачела“

Бијонсе приреди спектакл на „Коачела“

Бијонсе ја крена публиката на нозе, на нејзинот настап на фетсивалот „Коачела“, Калифорнија, откако на сцена ги повика некогашните членови на „Дестини‘с чајлд“.

 Кели Роуленд и Мишел Вилијамс некогашното трио со Бијонсе се уште се во одлична форма.

Трите пејачки изведоа три големи хита на групата, што беше нивниот прв заеднички настап од 2015 година, кога се појавија на доделувањето на музичките награди „Стелар госпел“.