Бил Гејтс за првпат во јавноста по објавувањето на разводот – забележан интересен детал

од Stefanija Kuzmanovska

Еден од најбогатите луѓе и сопственик на компанијата „Мајкрософт“, Бил Гејтс и неговата сопруга Мелинда, објавија изјава на социјалните мрежи на почетокот на месецот, дека се разведуваат по 27 години брак.

После тоа, медиумите почнаа да „копаат“ по приватниот живот на Гејтс, со цел да ја дознаат причината за разводот.

По скандалот во кој се најде сопственикот на компанијата „Мајкрософт“, папараците за првпат го „уловија“ во јавноста.

Тој шеташе низ градот во сива маица и сини панталони, додека на лицето носеше заштитна маска.

Интересно е што Гејтс беше видно расположен, а од фотографиите се забележа дека тој сè уште ја носи бурмата.

Слични содржини