Боки 13 останува во притвор, Апелација ја отфрли неговата жалба

од Aleksandar Petrovski

Бојан Јовановски останува во истражниот затвор „Скопје“, бидејќи Апелациониот суд ја отфрли неговата жалба и гаранцијата од над 140.000 евра која ја нудеше за да излезе од притвор, пренесува „Фокус“.

Боки 13 како гаранција ја нудеше куќата на негов братучед во вредност од околу 102 илјади евра и деловен простор, локал во вредност од 40 илјади евра или вкупно 143 илјади евра.

Слични содржини