Д-р Несторовиќ повторно шокира: Го знам лекот против рак (видео)

од Nikola Popovski

Српскиот лекар Бранимир Несторовиќ и неговите зборови повторно станаа тема број еден на социјалните мрежи, а овој пат во фокусот е неговиот „лек“ за рак.

Неговото видео од гостувањето на телевизијата Б92 започна масовно да се споделува на социјалните мрежи, а тој во емисијата „Фокус“ најмногу зборувал за лекот против ракот.

„Теоријата звучи малку расистички, но фактот што нашите предци, баби и дедовци, биле полугладни и им било тешко да живеат, е доказ дека ние денес сме поотпорни на многу разни болести“, изјави српскиот пулмолог Бранимир Несторовиќ.

Несторовиќ потоа зборувал за лекот за најсериозната болест.

„Сода бикарбоната е лек против рак, лек за разни нешта“, изјавил Несторовиќ.

loading...

Слични содржини