Денес седница на собраниската Комисија за европски прашања

од Radmila Tasevska

Денес во Собранието на Северна Македонија седница ќе одржи Комисијата за европски прашања.

На дневен ред се Предлог-законот за изменување и дополнуваање на Законот за Управата за јавни приходи и Предлог-законот за нуспроизводи од животинско потекло.

Слични содржини