Девојката на Бонд позитивна на коронавирусот

Олга Кириленко која глумеше девојка на Бонд во филмот Quantum of Solace, потврди дека е позитивна на коронавирусот. Веста, ја објави самата Олга преку социјалните мрежи.

„Се заклучив во својот дом откако дознав дека сум позитивна на коронавирусот. Болна сум веќе цела недела. Температура и умор се симптомите. Внимавајте на себе и сфатете го ова сериозно“, напиша Олга покрај фотографијата од својот дом.

Слични содржини