Димитриевиќ: Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ работат против младите, против иднината во ЕУ и НАТО (ВИДЕО)

од Vladimir Zorba

„Младите се за НАТО и ЕУ, сигурна иднина и отворени можности. Ние младите, не сакаме изолирана држава, заглавена во темно минато, без перспектива. Она што го гледаме е дека ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски работат против интеграција во ЕУ и НАТО“, вели денеска Александар Димитриевиќ од СДММ.

„Со чекорите што ги преземаат сакаат да го загрозат добивањето датум за преговори со ЕУ. Доколку тоа се случи ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски ќе бидат единствените виновници. На овој начин Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ работат директно против младите, нивната иднина и нивните интереси“, посочува Димитриевиќ.

Слични содржини