Актуелно
Почетна / Македонија / Дивоградба се руши и кај касарната во Охрид (ВИДЕО)

Дивоградба се руши и кај касарната во Охрид (ВИДЕО)

Во Охрид продолжува акцијата со рушење на дивоградби, откако денеска се руши и бетонска база кај касарната во градот.

Градежна механизација ангажирана од Општината почна да отстранува бетонска база.

Претходно денес од страна на општинските власти почна и рушењето на хотелот дивоградба покрај Охридското езеро.

Градежна механизација ја отстранува и бетонската база на советникот од редовите на ДУИ, Нефи Усеини

Општина Охрид пред две недели почна со акција за отстранување на дивиозградени објекти, шанкови и платформи долж Езерото.

loading...