ЕВАКУИРАНА АЈФЕЛОВАТА КУЛА: Париската полиција на нозе заради дојава на бомба (ВИДЕО)

од Aleksandar Petrovski

Ајфеловата кула во Париз беше евакуирана поради дојава за бомба. Полицијата ја опколи областа околу познатата кула, а полициските екипи за отстранување бомби ја пребаруваат областа.

Алармот се вклучи откако полицијата доби телефонска анонимна дојава за поставениот експлозив.

Сите околни патишта беа затворени, а на минувачите им беше кажано да ја заобиколат областа.

loading...

Слични содржини