Езера низ улиците во Аеродром, жителите почнаа да се капат (видео)

од Берта Китинска

Неколку скопски населби деновиве беа поплавени од невремето кое го зафати главниот град.

Една од нив е и скопски Аеродром. Дупките низ улиците се преполнија со вода.

Еден млад скопјанец реши на оваа мака да направи смешно видео, надевајќи се дека ќе се превземе нешто од страна на општината.

Аеродром деновиве, жалосно 😔 (кратка видео – презентација) 👇Браво за дечкото 💪💪💪

Публикувахте от Јас сум од Општина Аеродром в Неделя, 9 август 2020 г.

Слични содржини