Филипче до колегите: Целиот товар е на вашиот грб и ја заслужувате најголемата почит

од Берта Китинска

Министерот за здравство Венко Филипче преку својот Фејсбук профил им се заблагодари на своите колеги .

„Колеги, Ви благодарам што не се откажувате! Ви благодарам што давате сè од себе за да го спасите, зачувате и подобрите здравјето на нашите пациенти. Целиот товар е на вашиот грб и ја заслужувате најголемата почит и благодарност за хуманоста, грижата и пожртвуваноста. Во оваа борба со ковид-19 вие сте нашите херои!“, посочи Филипче.

Колеги, Ви благодарам што не се откажувате! Ви благодарам што давате сè од себе за да го спасите, зачувате и подобрите…

Публикувахте от Венко Филипче в Събота, 17 октомври 2020 г.

loading...

Слични содржини