Град Скопје формира 24 часовна служба за брза реакција на повик на граѓаните

од Vladimir Zorba

Град Скопје формира 24 часовна служба за брза реакција на повик на граѓаните.

Од страна на Градот назначени се одговорни лица кои секторски ќе одговараат на барањата на граѓаните, а дополнително се екипира и служба за брзи реакции составена од претставници од сите јавни претпријатија во надлежност на градот, кои ќе делуваат со цел брзо и ефикасно решавање на предизвиците со кои се соочуваат граѓаните, соопштија оттаму.

Слични содржини