Актуелно
Почетна / TOP NEWS / Граѓани кон новинарката на РТС: Сакаме Џеки Чен (ВИДЕО)

Граѓани кон новинарката на РТС: Сакаме Џеки Чен (ВИДЕО)

Граѓани во Белград ја опколија новинарката на РТС, кој известуваше за протестот, на платото пред српскиот парламент.

Собраните луѓе седеа на подот околу новинарката и додека таа се приклучуваше на програмата во живо зад неа, тие развија транспарент „Не е политика, не е ковид, туку здравиот разум“.

Тие извикуваа „Седи доле, уа РТС“, „Сакаме Џеки Чан“, како и „Не сакаме насилство“. На крајот тие ја поканија да седне со нив на земја.

loading...