Грозоморно убиство во Франција: На маж му ја отсекле главата и му ја извадиле утробата

од Nikola Popovski

Во Болен, Франција, пронајдено е тело на маж без глава и отстранета утроба.

Според првите информации, полицијата смета дека во моментов не станува збор за терористички напад.

Полицијата објави фотографија од мажот, кој е осомничен за ова убиство, а моментално е во тек обемна полициска потрага по него.

Слични содржини