Актуелно
Почетна / TOP NEWS / Херпес-позитивен, сифилис-позитивен, хепатит-позитивен, корона-негативен: Овој има причини за радост (ФОТО)

Херпес-позитивен, сифилис-позитивен, хепатит-позитивен, корона-негативен: Овој има причини за радост (ФОТО)

Пандемијата на коронавирус се рашири низ целиот свет. На различни начини, луѓето поминуваат време во самоизолација додека трае оваа состојба.

Вирусот се шири и на африканскиот континент, а интересна приказна доаѓа од Зимбабве. Пратеникот Реј Гвисаи им ја објави на медиумите радосната вест дека тој бил тестиран негативно на вирусот корона, откако патувал во Италија и 14 дена бил во самоизолација. Тоа не би било ништо чудно ако не ја погледнете оваа слика:

loading...