Хороскопски знаци кои ќе ве разочараат во креветот

од Stefanija Kuzmanovska

Ѕвездите можат да предвидат сè, вклучително и тоа кој каков е „на дело“.

И овој пат, астролозите откриваат кои хороскопски знаци се плитки и бираат партнери само врз основа на физичкиот изглед, а згора на тоа – ќе ве разочараат и во кревет.

Јарец
Родените во овој хороскопски знак имаат прилично високо мислење за себе, па затоа во приватниот живот ги привлекуваат партнери кои ќе ги издигнуваат во друштвото и меѓу колегите. Секако, покрај тоа, тие секогаш бираат убави партнери, за да можат да се пофалат со својот „добар улов“.

Водолија
Водолиите имаат свои недостатоци и тешкотии во животот. Бидејќи се многу мотивирани од луѓе со висок социјален статус, тие имаат тенденција да создаваат пријателства со луѓе со привлечен изглед кои живеат на висока нога. Тие речиси никогаш не избираат партнер само врз основа на карактерот, туку сакаат да излегуваат со атрактивни луѓе.

Стрелец
Тие често бегаат кога врската ќе стане сериозна. Ова првенствено се должи на фактот дека семејството им е исклучително важно. Освен тоа, тие можеби не секогаш ќе ве запознаат со нивните родители затоа што можеби ги немате физичките атрибути или конвенционалната убавина што тие ги бараат. Затоа имаат тенденција да ја прекинат врската „од чиста мира“.

Слични содржини