Хороскопски знак во кој се раѓаат убедливо најдобрите мажи

од Nikola Popovski

Мажот во овој хороскопски знак е навистина идеален сопруг, полн со внимание, трпение, грижа. Тоа ја обезбедува материјалната сигурност на жената и ги задоволува нејзините желби. Тој е страстен и симпатичен, а сепак реален и вистински маж. Познат е како голем заводник, но во бракот се се менува. Тогаш тој станува многу верен.

Партнерот не го бираме според хороскопот, но астролозите сепак имаат свое мислење за тоа кој знак ги има особините кои секој би ги сакал кај сопругот. Еден хороскопски знак се издвојува како идеален астро сопруг.

Станува збор за мажите родени во знакот Бик.

Мажот Бик е „совршен материјал“ за сопругот затоа што е лојален. Откако ќе се заљуби во вас, тоа ќе биде за цел живот, велат астролозите.

Тој е нежен, љубезен и верен. Тој не е сонувач и нема да ви ветува кули и градови, но тоа што го дава, го дава од срце. Вашиот дом ќе се претвори во пријатно и топло катче. Женската и разумна жена ќе ја почувствува целата сила на неговата нежност и внимание, сензуалност и љубов.

Мажот Бик поседува упорност и упорност. Кога сака нешто, ќе го има. Искуството и личното искуство се единствените критериуми за овој човек. Тој го сведува на земја духовниот свет и животот воопшто (неговиот елемент), го конкретизира, го преведува апстрактното во материјално.

Никој не е толку трпелив како Бикот. Родените во овој знак се познати по бавноста и промисленоста, поради што тие никогаш не се откажуваат од своите цели, а ни вие. Иако им е тешко да започнат, кога еднаш ќе одлучат да направат нешто, дефинитивно ќе го направат тоа. Покрај тоа, тие се многу упорни, рационални и стабилни, па секогаш можете да се потпрете на нив. Доверливи се како партнери и пријатели.

Тие сакаат да успеат, но нивната цел не е само да работат и да бидат успешни – тие сакаат да уживаат во животот, да градат дом, семејство, да остават нешто зад себе. Добро ги контролираат своите чувства, апсолутно се посветени на задачите што си ги поставуваат и најмногу ги исполнуваат стекнувањето и поседувањето.

Следни на листата, по Бикот, се Лавовите и Шкорпиите.

Слични содржини