Хрватски војници позитивни на кокаин

од Milan1

Петмина  хрватски војници биле позитивни на кокаин објавија хрватските медиуми.

Од Хрватското министерство за одбрана велат дека тие прават се за да ги намалат ваквите случаи на минимум, бидејќи имаат нула толеранција за дрога.

Поради употреба на кокаин, заврши воената кариера на двајца припадници на вооружените сили на Хрватска.

Слични содржини